-->

Fortbildning​ för alla

Vi erbjuder fortbildning för alla trafikanter. Alla kan vi öka vår kunskap om säkerhet i trafiken oavsett kön eller ålder! Är du ny körkortstagare eller erfaren yrkesbilist så har vi alltid något nytt att lära er!

Vi skräddarsyr alltid utbildningen efter ert behov och kunskapsnivå.

Målet med fortbildning är att göra bilisten mer riskmedveten och mer medveten om både sin egen och bilens begränsningar.

Vi utbildar årligen privatpersoner, skolelever, stora som små företag, polis, räddningstjänst, tullväsen och försvaret med flera.

Från miljövänlig körning/eco driving till halkkörning

Behoven och era önskemål är olika, så tillsammans med er skräddarsyr vi en utbildning som passar er verksamhet och gör er till bättre och säkrare bilister. Många företag har insett fördelarna med detta och kunnat sänka sina kostnader på fordon och personal.

Vi lägger alltid stor vikt på både teori och praktiska övningar. För teorin har vi anpassade teorilokaler och alla övningarna sker på vår stora, moderna trafikövningsplats. Där kan vi erbjuda er alla former av körövningar – från miljövänlig körning/eco driving, manöverkörning till halkkörning. Hos oss kan ni kombinera er konferens med våra utbildningar.

Tillsammans med er gör vi trafiken lite säkrare och trevligare att vistas i!

Vill ni veta mera om möjligheterna för fortbildning hos Bulltoftabanan är ni välkomna att skriva eller ringa till oss.

​Kontakt

​Tel: 040-29 29 05

E-mail: info@bulltoftabanan.se

Öppettider:​

Måndag-Torsdag​

07.30 - 16.00​

Fredag

07.30 - 15.00

Lunchstängt:

Måndag-Fredag

12.30 - 13.00

​Bulltoftabanan

Rimfrostgatan 5

212 23 Malmö

Tel.: 040-29 29 05